Alle kinderen ‘Muzikale Speeltuin’ geslaagd!

Op maandag 6 juni hebben vijf kinderen de muzieklessen van de ‘Muzikale Speeltuin’ in Hoeven succesvol afgesloten. Er waren veel familieleden van de leerlingen Fiep, Stijn, Tess, Max en Charlotte aanwezig om te komen luisteren naar wat ze allemaal hebben geleerd vanaf afgelopen oktober. Het eerste onderdeel van het examen was ritme lezen en klappen, zowel samen als solo. Ook het tweede onderdeel, blokfluit spelen, deden de kinderen zowel samen als alleen. Erg spannend om voor al dat publiek helemaal alleen te spelen, maar ze deden het erg goed! Ten slotte lieten de kinderen ook nog horen wat ze op keyboard al hadden geleerd. Ook hier ging het de kinderen heel goed af, waardoor iedereen glansrijk geslaagd is voor het lesprogramma van de ‘Muzikale Speeltuin’, onder leiding van Lydia van Meer.

2016-06-06_Dipl-_muz-speeltuin_dipl_2505 2016-06-06_Dipl-_muz-speeltuin_dipl-Lydia_2504

De Muzikale Speeltuin wordt georganiseerd vanuit Muziekvereniging St. Caecilia Hoeven. Het is een lesprogramma speciaal voor kinderen in groep 4, 5 en 6 om op een gezellige en speelse manier kennis te laten maken met muziek. Kinderen leren met allerlei spelletjes en oefeningen noten lezen, verschillende muziekinstrumenten te bespelen en samen muziekstukjes in te studeren.

1 Comment on “Alle kinderen ‘Muzikale Speeltuin’ geslaagd!

  1. Mooi, willen wij best nog van leren! Is er informatie van jullie te krijgen? Rechtstreeks of via Caspar? Succes verder. Over enkele weken starten we ons eigen schoolproject voor gr 5 bs. “Ons orkest”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *