Muziekdocenten

Muziekdocenten

De lessen van Muziek Express Hoeven worden verzorgd door de enthousiaste en vakkundige docenten: Anne Hoogendijk en Djuri den Tuinder:

 

Anne Hoogendijk anne-hoogendijk-bugelAnne Hoogendijk woont in Hooge Zwaluwe en is geboren 1992 in Lage Zwaluwe. Anne is al jong begonnen met muziek maken. Toen ze 7 jaar was is ze begonnen met blokfluit spelen en zong ze bij een kinderkoor. Vanaf haar 8ste speelt ze trompet. Anne heeft altijd in blaasorkesten gespeeld en dat doet ze nu nog. In 2012 is ze begonnen aan de opleiding Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en ze hoopt in december 2016 af te studeren. Met de opleiding Docent Muziek mag je muzieklessen geven op basisscholen, middelbare scholen en buitenschools muzieklessen.   Annes voorkeur ligt bij het lesgeven aan kinderen van de basisschool. Samen muziekfoto-anne-blasersklas maken vindt Anne het mooiste wat er is, of dit  in een koor, orkest of band is maakt niet uit. Het is haar doel dat alle kinderen in aanraking komen met muziek en kunnen ervaren hoe cool het is om samen met andere kinderen muziek te maken. Annes afstudeer onderzoek gaat over De Blazersklas, het doel van De Blazersklas is dat de leerlingen vanaf les één samenspelen. Tijdens haar stage heeft Anne verschillende blazersklas projecten gedaan met veel succes. Momenteel is ze werkzaam als zelfstandig ondernemer bij verschillende muziekverenigingen en scholen in de regio West Brabant en bij The Residents (leerorkest) in Den Haag. Bij Muziek Expres Hoeven gaat Anne de lessen verzorgen voor groep 4, 5 en 6.

Djuri den Tuinder nieuwjaarsconcert_01Djuri den Tuinder woont in Zevenbergen. Hij is geboren in 1987 in Zevenbergschen Hoek,en behaalde in 2013 zijn masterdiploma slagwerk aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Djuri is veelzijdig, enthousiast en gedreven: hij is docent, dirigent en slagwerkinstructeur bij onder andere harmonie Vlijt & Volharding (Alphen), harmonie Sint Cecilia (Chaam), harmonie en tamboerkorps St. Caecilia (Made), harmonie en malletkorps Oranje (Wouw), fanfare Determinato (Klundert) en showkorps Juliana (’s-Gravendeel). sf_2013_5_18_middag_-10 Hij geeft workshops, arrangeert, componeert en speelt piano. Als slagwerkdocent is Djuri tevens verbonden aan de Nieuwe Veste, Centrum voor de Kunsten Breda en aan Muziekgebouw Go te Goeree Overflakkee. Vanaf oktober 2016 doet hij mee met Muziekexpress Hoeven en houdt zich vooral bezig met de slagwerklessen voor de kinderen van groep 6